Categories
Badrummet som inspiration EFter rum i hemmet Planera din köksrenovering Uncategorized

Badrummet, din oas i vardagslivet

Om någon frågar dig om vilket rum du använder mest kanske du svarar köket, sovrummet eller något annat rum. Men är det egentligen inte badrummet du använder, kanske inte mest, men ett rum du besöker ofta?

Badrummet, din oas i vardagslivet

Har du tänkt på att badrummet är ett rum där du ofta är? Varför inte renovera det? Byta kakel, byta belysning, måla om, sätta upp ett nytt skåp eller något annat som blir ett lyft och du kan känna att det är ett av dina viktigaste rum eftersom du faktiskt använder det mycket. Gör badrummet till en plats där du känner dig ”som hemma”, låt ditt badrum visa vem du är.

Du kanske till och med tänker att nu vill du göra om det helt, göra det till ett badrum som är präglat av din personlighet. Du kan riva ur allting och  ta dit en firma som gör badrummet precis så som du vill ha det. Men du kan också välja att själv vill göra det jobbet. Då finns det experter som kan visa dig olika alternativ. Du kan också själv få inspiration genom att besöka andras badrum.

Genom att renovera ditt badrum kan det bli din oas. En oas du ofta besöker och där du kan njuta av att du satt din prägel på badrummet. Badrummet kan bli hjärtat i ditt hem. Låt din kreativitet och fantasi flöda och gör ditt badrum till det rum som du blir nöjd av att gå in i. Badrummet kan faktiskt bli inspiration till att fortsätta renovera där du bor eller kanske är det så att dina övriga rum inspirerade dig till att renovera badrummet.

Din egen stil

När du renoverar ditt badrum kan du sätta din egen stil på det. Det finns mycket du kan göra med ditt badrum, stort som litet. Du kanske byter från dusch till badkar, kanske till och med ett badkar med gammaldags detaljer om det är det som är din stil. Tänk dig att välja färgerna, materialet och inredningen helt så som du vill ha det!

Det finns oanade möjligheter med att renovera sitt badrum. Det är bara att använda fantasin, det finns inga gränser för vad du kan göra med ditt badrum. När ditt badrum är klart och när dina gäster går in i ditt badrum och  tänker: wow det här är ju fantastiskt, här ser man vem som bor. Då kanske de får inspiration av det du gjort.