Categories
Mobilvänlighet Sökoptimering

Vad är viktigt att tänka på när du skapar din hemsida? 

Fördelen med att använda tjänster som dessa är att de har en så kallad “dra-och-släpp”- redigerare som gör det enkelt att designa och redigera hemsidan utan att ha några tekniska färdigheter alls. Utöver dessa ovannämnda så finns det så klart många andra företag med likartade tjänster. Utöver design och funktionalitet, så är det viktigt att du tar hänsyn till hur besökare ens kommer att hitta till din hemsida när de surfar på nätet. I detta sammanhang bör du lägga stor vikt på: sökmotoroptimering, mobilvänlighet och marknadsföringstekniker enligt apexseo.se. 

  • Sökoptimering – Det är svårt att få besökare till sin hemsida utan att ranka högt för speciella ord. Sökmotoroptimering är åtgärden att få en webbplats att rankas högre på sökmotorernas resultatsidor (SERP) genom en eller flera organiska sökmotoroptimerings tekniker. 
  • Mobilvänlighet – Allt fler använder sina mobiltelefoner för att surfa på nätet. I tillägg ändrade Google sin sökalgoritm i 2017 för att prioritera mobilanpassade webbplatser. 
  • Marknadsföringstekniker – Du kan behöva använda en blandning av marknadsföringstekniker som Facebook-annonser och Instagram-annonser och köpa annonser för olika ord hos Google (genom Google Ads) för att ranka högt för dessa ord.